Bestrating Alphen aan den Rijn

Bestrating en tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

Bent u in Alphen aan den Rijn toe aan de metamorfose van uw huidige tuin? Bent u naar een nieuwbouwwoning verhuisd en kijkt u op een kale zandvlakte? Heeft u geen zin meer in het groenonderhoud en snakt u naar een betegelde tuin? Wat uw wensen ook zijn; Klusbedrijf Pieter de Groot is het betrouwbare adres voor tuinaanleg en bestrating in Alphen aan den Rijn. Wij komen graag bij u de tuinaanleg, tuinrenovatie uitvoeren en de bijbehorende bestrating aanleggen. Voor de meest uiteenlopende soorten tuinaanleg en bestrating aanleggen in Alphen aan den Rijn staan wij graag voor u klaar. U leest er op deze pagina meer over. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Wij zijn een ervaren klusbedrijf in bestrating aanleggen in Alphen aan den Rijn. Daar zijn onze klanten zeer tevreden over. Wat doen wij zoal op het gebied van bestrating in Alphen aan den Rijn?

 • Bestrating advies: wij adviseren u graag over de keuze van de juiste stenen, tegels of klinkers in en rond uw tuin.
 • Bestrating leggen: wij zijn zeer bedreven in bestrating in Alphen aan den Rijn leggen. Daarvoor beschikken wij uiteraard over de benodigde kennis, ervaring en materialen.
 • Bestraten voorbereiden: wij zorgen dat de juiste grondsoort geleverd worden en egaliseren die tot een stabiele en duurzame ondergrond voor uw bestrating.
 • Onderhoud van uw bestrating: groeit er van alles tussen de bestrating, of heeft u last van scheve, verzakte of beschadigde stenen? Wij maken alles weer netjes!

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

Naast bestrating aanleggen, zijn wij ook zeer bedreven in tuinaanleg in Alphen aan den Rijn. U kunt dan denken aan tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. En dat kan bijvoorbeeld het volgende inhouden:

 • Tuinindeling, tuinplanten, tuinverlichting en meer bij tuinontwerp.
 • Struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruidbestrijding en bestrating onderhoud als het gaat om het tuinonderhoud.
 • Grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur in de tuin zetten, aanleggen van paden en terrassen bij tuinaanleg in Alphen aan den Rijn.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom tuinaanleg en bestrating door Klusbedrijf Pieter de Groot?

Pieter de Groot is het betrouwbare klusbedrijf voor bestrating en tuinaanleg in Alphen aan den Rijn. U kunt bij ons altijd rekenen op:

 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Tijd en geld besparen
 • Garantie op de werkzaamheden
 • Scherpe tarieven!
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating

Neem direct contact op

Voor bestrating en tuinaanleg in Alphen aan den Rijn kunt u contact met ons opnemen om uw klus te bespreken en/of het aanvragen van een offerte. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Alphen aan den Rijn? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?