Onze diensten

TUINAANLEG

Professionele aanleg van tuinen, bestrating en schuttingen voor een prachtige en functionele buitenruimte

Zoekt u een betrouwbare expert voor tuinaanleg, bestrating en schuttingen? Klusbedrijf Pieter de Groot is gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en onderhoud, bestrating en schutting installatie. Met onze uitgebreide ervaring en vakmanschap garanderen wij een prachtige buitenruimte die perfect voldoet aan uw wensen en eisen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

Klusbedrijf pieter de groot tuinaanleg

Onze diensten op het gebied van tuinaanleg, bestrating en schuttingen

Klusbedrijf Pieter de Groot biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Tuinaanleg: we zorgen voor een mooie en functionele inrichting van uw tuin met de juiste beplanting, bestrating en erfafscheidingen.
  • Bestrating: we leggen sierbestrating, terrassen, paden en opritten aan met een verscheidenheid aan materialen en patronen.
  • Schuttingen en erfafscheidingen: we plaatsen houten, betonnen of composiet schuttingen, hagen en andere vormen van erfafscheiding.

Tuinaanleg klusbedrijf Pieter de Groot

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot voor uw tuinaanleg, bestrating en schuttingen?

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot:

  • Jarenlange ervaring in tuinaanleg, bestrating en schuttingen
  • Deskundig advies en creatieve oplossingen voor uw buitenruimte
  • Hoogwaardige materialen en vakmanschap voor een duurzame en mooie buitenruimte
  • Maatwerkoplossingen voor elk budget en elke tuinomvang
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele project, van aanleg tot onderhoud
  • Half jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Contact opnemen voor tuinaanleg, bestrating en schuttingen

Wilt u meer weten over wat Klusbedrijf Pieter de Groot voor u kan betekenen op het gebied van tuinaanleg, bestrating en schuttingen? Bekijk onze portfolio-pagina voor voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl voor meer informatie of het plannen van een afspraak. We helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin!

LIEVER DIRECT CONTACT?

Klusbedrijf Pieter de groot voert tuinaanleg en bestrating werkzaamheden uit in o.a. Rijswijk, Nieuwegein, Gouda, Leiden, Dordrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Hillegom, Schoonhoven en Alphen aan den Rijn.