Klusbedrijf Schoonhoven

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond uw huis in Schoonhoven

Heeft u geen tijd voor die klussen die maar blijven liggen in en rond uw huis? Is die klemmende deur u een doorn in het oog? Wacht er al tijden een schilderklus op uw waar u geen tijd voor heeft? Moeten er nog steeds jaloezieën voor de ramen gehangen worden? Komt u niet toe aan die laminaatvloer leggen? Is uw tuin aan het overwoekeren, of moet er nog een schutting geplaatst worden? Heeft u klussen in en om uw huis die maar niet afkomen? Schakel dan in Schoonhoven de vakkundige hulp van Klusbedrijf Pieter de Groot in. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Aansluitend ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor wat wij als klusbedrijf in Schoonhoven voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Werkzaamheden van ons klusbedrijf

Bij klusbedrijf Pieter de Groot kunt u in Schoonhoven terecht voor diverse soorten werkzaamheden, waaronder:

   • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
   • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
   • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
   • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
   • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.

  Kortom: als allround klusbedrijf zijn wij in Schoonhoven beschikbaar voor vele klussen in en rondom het huis.

 

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf Schoonhoven

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

Goede redenen om te kiezen voor het vakmanschap van Klusbedrijf Pieter de Groot in Schoonhoven zijn:

 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Garantie op de werkzaamheden

Contact met ons klusbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u in Schoonhoven kunnen doen? Kijk voor een goede indruk op onze portfolio pagina. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de klussen die wij voor u kunnen doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl

LIEVER DIRECT CONTACT?