Klusbedrijf Rijswijk

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond uw huis in Rijswijk

Heeft u gewoon te weinig tijd en/of zin om thuis klussen af te maken? Soms komt het er gewoon niet van. Laat u ze dan liggen of schakelt u hulp in? Als u vakkundige hulp kunt gebruiken bij klussen in en om het huis, staat klusbedrijf Pieter de Groot in Rijswijk voor u klaar. Wij zorgen dat klemmende deuren gefikst worden, dat laminaatvloeren gelegd worden, dat het schilderwerk binnen of buiten gedaan wordt. Wij leggen terrassen in tuinen, maken een overkapping of een vijver en plaatsen een schutting. Als u te weinig tijd hebt, of de vakkundig hulp van een vakman kunt gebruiken, is het inschakelen van Klusbedrijf Pieter de Groot het beste dat u kunt doen. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw kluswensen zijn. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende offerte met wat wij als klusbedrijf in Rijswijk voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot rijswijk

Werkzaamheden van ons klusbedrijf

In Rijswijk kunt u klusbedrijf Pieter de Groot inschakelen om diverse soorten werkzaamheden voor u uit te voeren. Zo kunt u denken aan:

 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.

Kortom: wij zijn als allround en zeer ervaren klusbedrijf voor u in Rijswijk beschikbaar voor de meest uiteenlopende klussen in en rond uw woning.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf rijswijk

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

De voordelen van werken met Klusbedrijf Pieter de Groot in Rijswijk hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Allround klusbedrijf voor vele klussen, groot en klein
 • Altijd scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Garantie op de werkzaamheden

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u als klusbedrijf in Rijswijk kunnen doen. Neem alvast een kijkje in ons portfolio voor een goede indruk. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de klussen die u gedaan wilt hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?