Klusbedrijf Nieuwegein

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond uw huis in Nieuwegein

Komt u tijd tekort voor de klussen in en rond het huis die steeds nog af moeten, maar helaas blijven liggen? Klemt die deur al maanden? Is er nog een schilderklus die gedaan moet worden? En hoe lang wachten die jaloezieën al niet op het moment dat ze voor de ramen gehangen worden? En moet nog steeds die stapel laminaat in de woonkamer gelegd worden. Was u van plan om een schutting in de tuin te plaatsen? Soms komt u tijd en zin tekort voor klussen. Dat is het moment om in Nieuwegein de hulp in te schakelen van Klusbedrijf Pieter de Groot. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat uw wensen zijn. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende offerte met wat wij als klusbedrijf in Nieuwegein voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot nieuwegein

Werkzaamheden van ons klusbedrijf

Bij klusbedrijf Pieter de Groot kunt u in Nieuwegein terecht voor diverse soorten werkzaamheden, waaronder:

 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.

Als allround en zeer ervaren klusbedrijf zijn wij in Nieuwegein beschikbaar voor allerhande klussen in en rond uw huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf nieuwegein

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

U kunt gebruikmaken van de handige handen van Klusbedrijf Pieter de Groot in Nieuwegein. Waar kunt u bij ons op rekenen?

 • Ervaren klusbedrijf
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden
 • Voor alle klussen in en uw huis

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u in Nieuwegein kunnen doen? Neem een kijkje in ons portfolio. Dan heeft u alvast een indruk. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de klussen die u wilt laten uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?