Klusbedrijf Leiden

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond uw huis in Leiden

Heeft u in Leiden geen tijd voor de klussen in huis die daardoor steeds blijven liggen? Klemt die ene deur al heel lang, moet er nog geschilderd worden. Wilde u dat kastje nog in elkaar zetten? Als dat allemaal niet lukt, of als u sowieso wel de hulp kunt gebruiken van een vakman, roep de assistentie in van Klusbedrijf Pieter de Groot in Leiden. Laat ons die jaloezieën voor de ramen hangen, of het laminaat in de werkkamer leggen. Of had u plannen voor een mooi terras over overkapping in uw tuin? Wij doen het allemaal voor u met veel plezier. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat uw kluswensen zijn. U krijgt daarna van ons een geheel vrijblijvende offerte met wat wij als klusbedrijf in Leiden voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot leiden

Werkzaamheden die wij klusbedrijf kunnen uitvoeren

Bij klusbedrijf Pieter de Groot kunt u in Leiden terecht voor de meeste uiteenlopende klussen, zoals:

 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.

Kortom: als allround klusbedrijf zijn wij in Leiden beschikbaar voor vele klussen
in en rondom het huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf leiden

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

U kunt gebruikmaken van de handige handen van Klusbedrijf Pieter de Groot in Leiden. Waar kunt u bij ons op rekenen?

 • Ervaren klusbedrijf
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden
 • Voor alle klussen in en uw huis

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u in Leiden kunnen doen? Neem een kijkje in ons portfolio. Dan heeft u alvast een indruk. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de klussen die u wilt laten uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl

LIEVER DIRECT CONTACT?