Klusbedrijf Hillegom

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond uw huis in Hillegom

Heeft u in Hillegom geen tijd voor klusjes in en rond uw huis die maar blijven liggen? Klemt die ene deur in huis nog steeds? Kunt u maar geen tijd vrijmaken voor het schilderen van de kozijnen? Moeten er jaloezieën voor de ramen opgehangen worden? Lukt het u de komende tijd niet om die nieuwe laminaatvloer te leggen? Wilt u een terras of overkapping in uw tuin hebben, of heeft u graag een bestraat pad naar de schuur? Kortom: zijn er klussen in en om huis die niet afkomen of waarvoor u geen tijd heeft? Dan is de oplossing in Hillegom het inschakelen van Klusbedrijf Pieter de Groot. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte voor wat wij als klusbedrijf in Hillegom voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Wat doen wij als klusbedrijf?

Klusbedrijf Pieter de Groot biedt u in Hillegom een breed scala aan klussen die wij kunnen doen. Dat is onder andere:

 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.

Kortom: als allround klusbedrijf zijn wij in Hillegom beschikbaar voor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg klusbedrijf Pieter de Groot Hillegom

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

Wat zijn redenen waarom u zou kiezen voor het inschakelen van Klusbedrijf Pieter de Groot in Hillegom?

 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Garantie op de werkzaamheden

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u in Hillegom kunnen doen? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?