Klusbedrijf Gouda

Voor onderhoud, bouw, afbouw in en rond huis in Gouda

Heeft u in Gouda geen tijd voor klusjes in en rond uw huis en blijven ze maar liggen? Heeft u nog steeds een vervelend klemmende deur in huis? Moeten de kozijnen nog altijd geschilderd worden? Zijn de jaloezieën nog niet voor de ramen opgehangen? Is het laminaat in de hobbykamer nog niet gelegd? Heeft u plannen voor een terras of terrasoverkapping voor uw tuin? Er zijn altijd klussen in en om huis die niet afkomen of waarvoor geen tijd is. Dan is het inschakelen van Klusbedrijf Pieter de Groot in Gouda een goede oplossing. Vertel ons tijdens een oriënterend gesprek wat u wilt laten doen. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende offerte voor wat wij als klusbedrijf in Gouda voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot gouda

Welke klussen doen wij voor u?

Klusbedrijf Pieter de Groot kan in Gouda vele klussen voor u doen. Wat dacht u van:

 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
 • Renovatie en verbouwingen: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.

Kortom: als allround klusbedrijf zijn wij in Gouda beschikbaar voor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf gouda

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

U kunt kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot in Gouda om de volgende redenen:

 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Altijd scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden
 • Ervaren klusbedrijf
 • Ervaren, allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Wilt u meer weten over wat wij als klusbedrijf voor u in Gouda kunnen doen? Kijk alvast voor een goede indruk in ons portfolio. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?