Klusbedrijf Dordrecht

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond huis in Dordrecht

Klussen in en om het huis in Dordrecht: er zijn van die momenten dat u er niet aan toe komt. Dan blijven ze liggen en gaat u zich eraan storen. Om dat te voorkomen, kunt u altijd Klusbedrijf Pieter de Groot inschakelen. Wij helpen u in Dordrecht graag met de klussen die te lang zijn blijven liggen, waar u geen tijd voor heeft of waarvoor u eigenlijk wel een vakman kunt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat die klemmende deur weer gewoon op kan, dat uw woning geschilderd wordt of de nieuwe laminaatvloer strak in uw woning wordt gelegd. Had u altijd al een terras of overkapping in uw tuin willen laten aanleggen of een looppad naar de garage? Voor de meest uiteenlopende klussen kunt u contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden die wij als klusbedrijf in Dordrecht bij u kunnen uitvoeren.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot dordrecht

Welke klussen doen wij voor u?

Klusbedrijf Pieter de Groot kan bij u in Dordrecht vele soorten klussen voor u doen. Zie hier een overzicht.

 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.

Zo u ziet: wij staan als ervaren en allround klusbedrijf in Dordrecht klaar voor particulieren voor vele klussen in en rond huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf dordrecht

Waarom Klusbedrijf Pieter de Groot?

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot in Dordrecht?

  <

 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Garantie op onze werkzaamheden

Contact met ons klusbedrijf

Als klusbedrijf in Dordrecht kunnen wij veel klussen voor u doen. Voorbeelden daarvan ziet u op onze portfolio pagina. Heeft u bijzondere klussen in het verschiet? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. U kunt ons bellen op 06 50 84 89 53 of mailen via info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?