Klusbedrijf Apeldoorn

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond huis in Apeldoorn

Komt u in Apeldoorn niet toe aan de klussen die u in en om uw huis moet doen? Of heeft u de hulp nodig van een handige klusser die bij u een vloer komt leggen of wasmachine installeren? Schakel dan in Apeldoorn de hulp in van Klusbedrijf Pieter de Groot. Wij zorgen dat die klemmende deur gerepareerd wordt, uw woning geschilderd wordt, die nieuwe vloer gelegd wordt. Of wilt u graag een terras of overkapping in uw tuin hebben, of een handig looppad naar uw schuur? Wij komen graag bij u langs om de klussen bij u uit te voeren die niet afkomen, waarvoor u geen tijd heeft of waar u wellicht niet de knowhow voor heeft. Neem dus gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. U ontvangt dan van ons daarna een geheel vrijblijvende offerte voor wat wij als klusbedrijf in Apeldoorn voor u kunnen betekenen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

Schutting klusbedrijf pieter de groot Apeldoorn

Wat doet ons klusbedrijf?

Klusbedrijf Pieter de Groot kan u in Apeldoorn uit de brand helpen door het uitvoeren van zeer veel soorten klussen. Daarbij kunt u denken aan:

 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
 • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.

U ziet: wij zijn als ervaren en allround klusbedrijf in Apeldoorn beschikbaar voor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf apeldoorn

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

Waarom doet u er goed aan om te kiezen voor de diensten van Klusbedrijf Pieter de Groot in Apeldoorn?

 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Garantie op de werkzaamheden

Contact opnemen met ons klusbedrijf

Kunnen wij u verder informeren over wat wij als klusbedrijf voor u in Apeldoorn kunnen doen? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. U kunt ons bellen op 06 50 84 89 53, of mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?