Klusbedrijf Amersfoort

Onderhoud, bouw en afbouw in en rond huis in Amersfoort

Klussen in en om het huis in Amersfoort: komt u er niet aan toe wegens tijdgebrek? Klusbedrijf Pieter de Groot helpt u in Amersfoort graag met alle klussen die te lang zijn blijven liggen, waar u geen tijd voor heeft of waarvoor u gewoonweg wel een vakman bij kunt gebruiken. Wij zorgen dat die klemmende deur gefixt wordt, uw woning geschilderd of de nieuwe laminaatvloer gelegd wordt. Laat u graag een terras of overkapping in uw tuin aanleggen, of een hebben, of een handig looppad naar de garage? Neem voor de meest uiteenlopende klussen gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. U ontvangt aansluitend een geheel vrijblijvende offerte voor wat wij als klusbedrijf in Amersfoort voor u kunnen doen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot amersfoort

Welke soort klussen kunnen wij voor u doen?

Klusbedrijf Pieter de Groot kan bij u in Amersfoort vele soorten klussen voor u doen. Wat dacht u van onder andere?

   • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
   • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
   • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.
   • Tuinwerk: aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en tuinmeubilair monteren.
   • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.

  Zoals u kunt zien, zijn wij als ervaren en allround klusbedrijf in Amersfoort beschikbaar voor particulieren als het gaat om klussen in en rondom het huis.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf amfersfoort

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot?

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot in Amersfoort?

 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Contact met ons klusbedrijf

Wij kunnen als klusbedrijf in Amersfoort veel klusjes voor u opknappen. Dat kunt u bijvoorbeeld zien op onze portfolio pagina. Heeft u bijzondere klussen liggen? Vraag ons gerust of die mogelijk zijn. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. U kunt ons bellen op 06 50 84 89 53, of mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?