Klusbedrijf Alphen aan den Rijn

Onderhoud en andere klussen in Alphen aan den Rijn

Klussen in en om het huis in Alphen aan den Rijn: u herkent het vast wel dat ze soms gewoon niet afkomen. Ze blijven liggen, waardoor u zich er kunt gaan storen. Wilt u dat voorkomen? Schakel dan in Alphen aan en Rijn Klusbedrijf Pieter de Groot in. Wij helpen u graag met de klussen die te lang blijven liggen, waar u geen tijd voor heeft of waarbij u eigenlijk vakman bij kunt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat die klemmende deur weer gewoon open kan, dat uw woning geschilderd wordt of de nieuwe laminaatvloer strak in uw woning wordt gelegd. Had u altijd al een terras of terrasoverkapping in uw tuin willen hebben of een vijver? Voor de meest uiteenlopende klussen staan wij voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. U ontvangt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden die wij als klusbedrijf in Alphen aan den Rijn bij u kunnen uitvoeren.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Welke klussen kunnen wij voor u doen?

Klusbedrijf Pieter de Groot kan bij u in Alphen aan den Rijn vele soorten klussen voor u doen. Zie hier een overzicht.

 • Tuinwerk: aanleg en onderhoud van tuinen, graszoden leggen, bomen snoeien, struiken knippen, onkruid wieden, bestrating aanleggen, schuttingen en overkappingen plaatsen en/of tuinmeubilair monteren.
 • Schilderwerk en behangwerk: schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, behang, sausen, lakken, spuiten en stukadoren.
 • Renovatie en verbouwing: het renoveren of verbouwen van een ruimte, zoals een keuken, badkamer, zolder of kelder.
 • Elektriciteit en loodgieterswerk: installatie en reparatie van elektrische apparatuur, zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars, bedrading, boilers, cv-ketels, sanitair, afvoerleidingen, gasleidingen, waterleidingen en verwarming.
 • Timmerwerk en metselwerk: reparatie en vervanging van deuren, ramen, trappen, vloeren, kozijnen, plinten, plafonds, wanden, tegels en stenen.

U ziet: wij staan als ervaren en allround klusbedrijf in Alphen aan den Rijn klaar voor vele klussen in en rond uw woning.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom Klusbedrijf Pieter de Groot?

Waarom kiezen voor Klusbedrijf Pieter de Groot in Alphen aan den Rijn?

 • Altijd vrijblijvend advies en een vrijblijvende offerte
 • U bespaart tijd en geld
 • Garantie op onze werkzaamheden
 • Allround klusbedrijf voor de meest uiteenlopende klussen, groot of klein
 • Altijd scherpe tarieven!
 • Ervaren klusbedrijf
 • Voor alle klussen in en uw huis

Contact met ons klusbedrijf

Als klusbedrijf in Alphen aan den Rijn doen wij graag de meest uiteenlopende klussen voor u. Voorbeelden daarvan ziet u op onze portfolio pagina. Heeft u bijzondere klussen in het verschiet? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. U kunt ons bellen op 06 50 84 89 53 of mailen via info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?