Bestrating Schoonhoven

Bestrating en tuinaanleg in Schoonhoven

Wilt u een nieuwe oprit of een nieuw terras laten aanleggen? Of dacht u meer aan een volledige tuinrenovatie? Voor alle tuin- en bestratingsklussen in Schoonhoven kunt u altijd een beroep doen op Klusbedrijf Pieter de Groot. Samen met u werken wij uw visie en ideeën uit. Wij zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt! Neem voor bestrating of tuinaanleg in Schoonhoven contact met ons op. Voordat wij bij u aan de slag gaan, ontvangt u eerst altijd een geheel vrijblijvende offerte.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Diensten op het gebied van bestrating

Wat kunnen wij als klusbedrijf op het gebied van bestrating in Schoonhoven voor u doen? Enkele voorbeelden:

 • Advies over materialen en ontwerp: wij kunnen u helpen met het uitkiezen van de juiste stenen, tegels of klinkers voor uw bestrating en kunnen u helpen bij het ontwerp, zodat uw tuin of erf er mooi uitziet en functioneel is.
 • Ondergrond voorbereiden: wij zorgen dat de ondergrond voor de bestrating goed voorbereid is voordat ie gelegd wordt. Wij zorgen voor het goede zand en egaliseren de onderlaag, zodat deze stabiel en duurzaam is.
 • Bestrating aanleggen: wij hebben alle kennis en gereedschappen om uw bestrating in Schoonhoven strak aan te leggen.
 • Onderhoud van de bestrating: heeft u scheve of beschadigde stenen op uw terras of oprit? Wij kunnen ze vakkundig voor u vervangen en adviseren over het juiste onderhoud, zodat uw bestrating er jarenlang mooi blijft uitzien.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Schoonhoven

Op het gebied van tuinaanleg kunnen wij u in Schoonhoven helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wat kunnen wij zoal voor u doen?

 • Tuinontwerp: wij kunnen u adviseren over de beste indeling van uw tuin, de soort beplanting, het terras en/of terrasoverkapping, de verlichting en andere belangrijke tuin aspecten.
 • De tuinaanleg: de grond voorbereiden, een gazon aanleggen, het planten van bloemen en struiken, een schutting of muur plaatsen en ook het aanleggen van paden en terrassen.
 • Tuinonderhoud: ook het onderhoud van de tuin doen wij graag voor u. Denk aan het snoeien van struiken en bomen, gras maaien, bestrijden van onkruid en onderhoud van bestrating en terras.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom ons klusbedrijf voor tuinaanleg en bestrating?

Voor bestrating en tuinaanleg in Schoonhoven kunt u bij Klusbedrijf Pieter de Groot rekenen op:

 • Altijd scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op om uw klus te bespreken en een gratis offerte te ontvangen. Of heeft u nog vragen over onze werkzaamheden op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Schoonhoven? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?