Bestrating Rijswijk

Bestrating en tuinaanleg in Rijswijk

Spreekt uw tuinindeling in Rijswijk u niet meer aan? Woont u al enige tijd in een nieuwbouwwoning en is de kale vlakte voor en achter uw huis u een doorn in het oog? Heeft u tegenwoordig steeds meer moeite met het tuinonderhoud, of kiest u liever voor een geheel betegelde tuin? Dat kunnen allemaal redenen zijn om Klusbedrijf Pieter de Groot in te schakelen voor tuinaanleg en bestrating in Rijswijk. Wij komen graag naar toe voor tuinaanleg en bestrating aanleggen in Rijswijk. Op deze pagina vertellen we meer over onze diensten. U kunt voor meer info uiteraard ook even met ons bellen of mailen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Als klusbedrijf hebben wij ruime ervaring in het aanleggen van bestrating in Rijswijk. Van onze klanten krijgen wij louter positieve reacties. Wat kunnen wij op het gebied van bestrating in Rijswijk onder andere voor u betekenen?

 • Bestrating advies geven over de juiste keuze van stenen, tegels of klinkers voor de bestrating in en rond uw tuin.
 • Bestrating voorbereiden: de geschikte ondergrond aanleveren en deze bewerken tot een stabiele en duurzame ondergrond voor de bestrating in Rijswijk.
 • Het leggen van bestrating: bestrating leggen is onze tweede natuur. Wij hebben hier dan ook de benodigde kennis, ervaring en materialen voor in huis.
 • Bestrating onderhouden: heeft u last van onkruid tussen uw tegels of stenen? Of liggen er tegels scheef, zijn ze verzakt of beschadigd? Wij maken de bestrating bij u weer tiptop in orde!

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Rijswijk

Bij nette bestrating in Rijswijk hoort ook mooie tuinaanleg in Rijswijk. En niet toevallig zijn wij daar ook heel goed in. Bij tuinaanleg kunt u denken aan tuinontwerp, de feitelijke tuinaanleg aanleggen en het latere tuinonderhoud. Wat hoort daar bij?

 • Tuinindeling maken, tuinplanten uitzoeken, tuinverlichting bedenken en meer.
 • Struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruidbestrijding en bestrating onderhoud als het gaat om het tuinonderhoud.
 • De bodem voorbereiden, een gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur plaatsen en paden en terrassen aanleggen.

klusbedrijf alphen aan den rijn

waarom tuinaanleg en bestrating in Rijswijk door ons klusbedrijf?

In Rijswijk zijn wij een veelgevraagd klusbedrijf voor bestrating en tuinaanleg. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

 • Tijd en geld besparen
 • Garantie op de werkzaamheden
 • Scherpe tarieven!
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating
 • Vrijblijvend advies en offerte

Neem direct contact op

Neem voor bestrating en tuinaanleg in Rijswijk gerust contact op met Klusbedrijf Pieter de Groot om uw opdracht te bespreken en/of een offerte aan te vragen. Wilt u meer weten over wat doen op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Rijswijk? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?