Bestrating Nieuwegein

Bestrating en tuinaanleg in Nieuwegein

Wilt u in Nieuwegein uw tuin aan een metamorfose onderwerpen? Of woont u sinds kort in een nieuwbouwwoning en is er geen groen of bestrating in te ontdekken? Of kunt u de ‘natuur’ in uw tuin niet meer goed onderhouden en kiest u liever voor een betegelde tuin? Hoe uw wensen ook zijn; Klusbedrijf Pieter de Groot is hét adres voor tuinaanleg en bestrating bij particulieren in Nieuwegein. Wij komen graag bij u langs voor tuinaanleg en de bijbehorende bestrating in Nieuwegein. Op deze pagina leest u er meer over. Bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook!

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Als klusbedrijf hebben wij zeer veel ervaring in bestrating aanleggen in Nieuwegein. Onze klanten zijn er stuk voor stuk zeer tevreden over. Wat doen wij onder andere op het gebied van bestrating in Nieuwegein?

 • Bestrating advies over de juiste keuze van stenen, tegels of klinkers voor de bestrating in en rond uw tuin.
 • De bestrating leggen: wij zijn zeer bedreven in bestrating in leggen. Wij hebben daarvoor dan ook de benodigde kennis, ervaring en materialen in huis.
 • Bestrating voorbereiden: de geschikte ondergrond aanleveren en egaliseren tot een stabiele en duurzame ondergrond voor de bestrating in Nieuwegein.
 • Bestrating onderhoud: groeit er onkruid tussen uw bestrating, of heeft u last van scheefliggende, verzakte of beschadigde stenen? Wij maken uw bestrating weer helemaal op orde!

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Nieuwegein

Bestrating in Nieuwegein aanleggen is 1. Tuinaanleg in Nieuwegein is nummer 2. Want ook daar zijn wij goed in! Bij tuinaanleg kunt u denken aan tuinontwerp, de tuin aanleggen en het bijbehorende tuinonderhoud doen. Dat is onder andere:

 • Tuinindeling maken, tuinplanten uitzoeken, tuinverlichting bedenken en meer.
 • Struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruidbestrijding en bestrating onderhoud als het gaat om het tuinonderhoud.
 • Bodem voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur plaatsen en paden en terrassen aanleggen.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom kiezen voor tuinaanleg en bestrating bij ons klusbedrijf?

Klusbedrijf Pieter de Groot is het betrouwbare adres voor bestrating en tuinaanleg in Nieuwegein. U kunt bij ons altijd rekenen op:

 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Tijd en geld besparen
 • Garantie op de werkzaamheden
 • Scherpe tarieven!
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating

Neem direct contact op

Voor bestrating en tuinaanleg in Nieuwegein kunt u contact met Klusbedrijf Pieter de Groot opnemen om uw klus te bespreken en/of het aanvragen van een offerte. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Nieuwegein? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?