Bestrating Leiden

Bestrating en tuinaanleg in Leiden

Is uw huidige tuin in Leiden overwoekerd en dringend aan vernieuwing toe? Wilt u uw tuin helemaal opnieuw indelen? Of wilt u de tuin helemaal laten bestraten? Voor alle klussen in en rond uw tuin kunt u Klusbedrijf Pieter de Groot inschakelen voor bestrating en tuinaanleg in Leiden. Wij komen graag bij u langs voor een grondige tuinrenovatie en/of bestrating aanleggen of vervangen. Zo kunt ook kiezen voor een gezellig paadje, terras of een betegelde oprit naar uw garage. Voor alle tuin- en bestratingsklussen staat Klusbedrijf Pieter de Groot voor u klaar. Wilt u meer weten over bestrating of tuinaanleg in Leiden? Op deze pagina leest u er meer over. Natuurlijk kunt u ons voor meer informatie ook bellen of mailen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Wij zijn zeer ervaren in bestrating aanleggen in Leiden. Dat doen wij al vele jaren, tot groot genoegen van onze klanten in Leiden. Welke werkzaamheden voeren wij bijvoorbeeld uit?

 • Advies over materialen ontwerp: wij helpen u graag met de keuze voor de juiste stenen, tegels of klinkers voor de mooiste bestrating.
 • Werkzaamheden rond de bestrating voorbereiden: leveren van de juiste grondsoort en die egaliseren die tot een stabiele en duurzame bestrating ondergrond.
 • Bestrating aanleggen: voor bestrating in Leiden aanleggen hebben wij alle kennis, ervaring en materialen in huis die daarvoor nodig zijn.
 • Bestrating onderhoud: indien u scheve, verzakte of beschadigde tegels/stenen heeft liggen, komen wij die graag recht leggen of vervangen.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Leiden

Naast bestrating aanleggen, verzorgen wij ook tuinaanleg in Leiden. Dan hebben we het onder andere over het ontwerpen, het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dat gaat onder andere over:

 • Tuinontwerp: tuinindeling, tuinplanten, tuinverlichting en meer.
 • Tuinaanleg: grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur in de tuin zetten, aanleggen van paden en terrassen.
 • Tuinonderhoud: struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruid bestrijding en bestrating onderhoud.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Tuinaanleg en bestrating in Leiden door Klusbedrijf Pieter de Groot

Klusbedrijf Pieter de Groot is het betrouwbare adres voor bestrating en tuinaanleg in Leiden. Dat blijkt uit onder andere:

 • Scherpe tarieven!
 • Tijd en geld besparen
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Direct contact opnemen

Neem direct contact op met ons klusbedrijf om uw klus te bespreken en/of het aanvragen van een offerte. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Leiden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?