Bestrating Hillegom

Bestrating en tuinaanleg in Hillegom

Wilt u een nieuwe oprit of terras laten aanleggen of vervangen? Of heeft u een tuinrenovatie op het oog? Voor alle tuin- en bestratingsklussen in Hillegom kunt u Klusbedrijf Pieter de Groot inschakelen. Wij werken samen met u uw ideeën voor uw tuin uit tot een heuse droomtuin! Neem contact met ons op voor uw bestrating of tuinaanleg klus in Hillegom Voordat wij bij u aan de slag gaan, ontvangt u eerst altijd een geheel vrijblijvende offerte.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Als klusbedrijf kunnen wij bij u in Hillegom bestrating aanleggen. Daarbij kunt u denken aan het volgende::

 • Ondergrond voorbereiden: wij zorgen dat de ondergrond voor uw bestrating goed voorbereid is voordat we kunnen gaan bestraten. Wij zorgen voor het juiste soort zand en egaliseren de onderlaag, zodat die stabiel en duurzaam is.
 • Bestrating aanleggen: wij hebben alle kennis en gereedschappen in huis om uw bestrating in Hillegom mooi strak aan te leggen.
 • Onderhoud van de bestrating: liggen er scheve of beschadigde stenen/tegels op uw terras of oprit? Wij kunnen ze vakkundig vervangen en u adviseren over goed onderhoud. Dan weet u zeker dat uw bestrating in Hillegom er jarenlang mooi uit blijft zien.
 • Advies over materialen en ontwerp: op verzoek kunnen wij u helpen met het selecteren van de juiste soort stenen, tegels of klinkers voor uw bestrating. Ook kunnen wij u adviseren over het ontwerp, zodat uw tuin of erf er mooi uit komt te zien.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Hillegom

Als u ons inschakelt voor tuinaanleg in Hillegom helpen wij met het ontwerp, de aanleg en advies over het onderhoud van uw tuin. Wat doen wij zoal?

 • Tuinontwerp: wij kunnen u adviseren over de beste indeling van uw tuin, de beplanting, het terras, de verlichting en andere belangrijke aspecten.
 • De tuinaanleg: het voorbereiden van de grond, het aanleggen van een gazon, het planten van bloemen en struiken, het bouwen van een schutting of muur en de aanleg van paden en terrassen.
 • Tuinonderhoud: ook het onderhoud van uw tuin kunnen wij voor u doen. Bijvoorbeeld het snoeien van struiken en bomen, gras maaien, bestrijden van onkruid en onderhoud van de bestrating en het terras.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom Klusbedrijf Pieter de Groot voor tuinaanleg en bestrating?

Voor bestrating en tuinaanleg in Hillegom kunt u bij Klusbedrijf Pieter de Groot rekenen op:

 • Altijd scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Garantie op de werkzaamheden

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op om uw klus te bespreken en een gratis offerte te ontvangen. Of heeft u nog vragen over onze werkzaamheden op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Hillegom? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?