Bestrating Gouda

Bestrating en tuinaanleg in Gouda

Heeft u in Gouda genoeg van uw oude tuin en wilt u die graag vernieuwen? Bent u al het bewerkelijke groen in uw tuin beu en wilt u uw tuin compleet laten bestraten? Of heeft u graag een mooie tuin met een combinatie van beplanting en bestrating? Wat uw wensen ook zijn; u kunt altijd bij Klusbedrijf Pieter de Groot terecht voor bestrating en tuinaanleg in Gouda. Wij komen graag naar u toe voor nieuwe tuinaanleg, tuinrenovatie en/of bestrating aanleggen. Kiest u ook voor een gezellig kronkelpad door uw tuin, of juist een groot terras? Uiteraard kan ook een betegelde oprit naar uw garage uitkomst bieden. Voor alle soorten tuinaanleg en bestrating aanleg in Gouda staan wij voor u klaar. U leest er op deze pagina meer over. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Wij zijn een ervaren klusbedrijf in bestrating aanleggen in Gouda. Daar zijn onze klanten zeer tevreden over. Wat doen wij zoal op het gebied van bestrating in Gouda?

 • Bestrating advies: wij adviseren u graag over de keuze van de juiste stenen, tegels of klinkers in en rond uw tuin.
 • Bestraten voorbereiden: wij zorgen dat de juiste grondsoort geleverd worden en egaliseren die tot een stabiele en duurzame ondergrond voor uw bestrating.
 • Bestrating leggen: wij zijn zeer bedreven in bestrating in Gouda leggen. Daarvoor beschikken wij uiteraard over de benodigde kennis, ervaring en materialen.
 • Onderhoud van uw bestrating: groeit er van alles tussen de bestrating, of heeft u last van scheve, verzakte of beschadigde stenen? Wij maken alles weer netjes!.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Gouda

Naast de aanleg van bestrating, verzorgen wij ook uw tuinaanleg in Gouda. In grote lijnen gaat dat over het tuinontwerp en verder ook de tuinaanleg, het tuinonderhoud. meer in detail gaat dat over:

 • Tuinindeling, tuinplanten, tuinverlichting en meer bij tuinontwerp.
 • Grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur in de tuin zetten, aanleggen van paden en terrassen bij tuinaanleg in Gouda.
 • Struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruidbestrijding en bestrating onderhoud als het gaat om het tuinonderhoud.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Tuinaanleg en bestrating in Gouda door Klusbedrijf Pieter de Groot

Pieter de Groot is het betrouwbare klusbedrijf bij wie u terecht kunt voor bestrating en tuinaanleg in Gouda. U kunt dan altijd rekenen op:

 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Tijd en geld besparen
 • Garantie op de werkzaamheden
 • Scherpe tarieven!
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating

Neem direct contact op

Neem direct contact op met ons op om uw klus te bespreken en/of het aanvragen van een offerte. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van bestrating en tuinaanleg in Gouda? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?