Bestrating Dordrecht

Bestrating en tuinaanleg in Dordrecht

Bent u toe aan een nieuwe tuin in Dordrecht, of heeft u een kale nieuwbouwtuin opgeleverd gekregen? In beide gevallen kunt u kiezen voor tuinaanleg en bestrating aanleggen door het ervaren klusbedrijf Pieter de Groot. Wij komen graag bij u langs voor een grondige tuinrenovatie, nieuwe bestrating in Dordrecht in uw tuin aanleggen of vervangen. Maak bijvoorbeeld uw tuin helemaal af met mooi terras of geplaveide oprit naar de garage. Voor alle tuin- en bestratingsklussen bent u bij Klusbedrijf Pieter de Groot aan het goede adres. Wilt u meer weten over bestrating aanleggen of tuinaanleg in Dordrecht? U leest er hieronder meer over. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook direct contact met ons opnemen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Bestrating aanleggen in Dordrecht is iets wat wij al enige jaren doen voor particulieren. U kunt dan denken aan:

 • Materialen- en ontwerpadvies: wij vertellen u graag meer over welke stenen, tegels of klinkers u in uw bestrating kunt leggen.
 • Ondergrond voor bestrating voorbereiden: wij zorgen voor de juiste zandsoort en egaliseren die tot een stabiele en duurzame ondergrond voor de bestrating.
 • Aanleggen van de bestrating: voor bestrating aanleggen hebben wij alle kennis, ervaring en materialen beschikbaar die hiervoor nodig is.
 • Bestrating onderhoud: scheve, verzakte of beschadigde tegels/stenen op uw terras of oprit? Wij vervangen ze graag voor u.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Dordrecht

Naast het aanleggen van bestrating verzorgen wij ook de complete tuinaanleg in Dordrecht voor u. Dan hebben we het onder andere over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin, zoals:

 • Tuinontwerp: tuinindeling advies, beplanting advies, verlichting advies, et cetera.
 • Tuinaanleg: grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen, struiken plaatsen, schutting of muur in de tuin zetten, aanleggen van paden en terrassen.
 • Tuinonderhoud: struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruid bestrijden en onderhoud van de bestrating.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom tuinaanleg en bestrating door Klusbedrijf Pieter de Groot?

Klusbedrijf Pieter de Groot is een betrouwbaar adres voor bestrating en tuinaanleg in Dordrecht. U kunt dan altijd rekenen op:

 • Scherpe tarieven!
 • Tijd en geld besparen
 • Vrijblijvend advies en offerte
 • Veel ervaring in tuinaanleg en bestrating
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Neem direct contact op

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw klus te bespreken en/of voor het aanvragen van een offerte. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen met bestrating en tuinaanleg in Dordrecht? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?