Bestrating Apeldoorn

Bestrating en tuinaanleg in Apeldoorn

Wilt u bij uw woning in Apeldoorn een oprit of terras aanleggen of laten vervangen? Of heeft u een flinke tuinrenovatie op de planning staan? Maak het uzelf gemakkelijk: want voor alle tuin- en bestratingsklussen in Apeldoorn kunt u Klusbedrijf Pieter de Groot inschakelen. Samen met u werken wij uw tuin- en bestratingideeën perfect uit. Neem contact met ons op voor bestrating of tuinaanleg bij u in Apeldoorn Voordat wij bij u aan de slag gaan, overleggen we eerst uw plannen en ontvangt u eerst een geheel vrijblijvende offerte.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Diensten op het gebied van bestrating

Als klusbedrijf kunnen wij op het gebied van bestrating in Apeldoorn aanleggen veel voor u doen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Advies over toepassing van materialen en het ontwerp: wij helpen u graag met het uitkiezen van stenen, tegels of klinkers voor de bestrating die u wenst en wij kunnen u helpen met een mooi en functioneel tuinontwerp
 • Voorbereiden van de ondergrond: wij bereiden de te bewerken ondergrond goed voor voordat de bestrating gelegd kan worden. Wij regelen dat er het goede zand komt te liggen en egaliseren dat tot een stabiele en duurzame ondergrond.
 • Aanleggen van bestrating: wij beschikken over de benodigde kennis en materialen voor het aanleggen van strakke bestrating in Apeldoorn.
 • Onderhoud van bestrating: liggen er scheve, verzakte of beschadigde tegels of stenen op uw terras of oprit? Wij vervangen ze vakkundig voor u en geven u advies over goed onderhoud.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Apeldoorn

Als het gaat om tuinaanleg in Apeldoorn helpen wij u graag met het ontwerp, de aanleg en het onderhouden van uw tuin. Wat moet u dan aan denken?

 • Tuinontwerp: advies over de tuinindeling, beplanting, een terras ja of nee, verlichting en andere tuinaspecten.
 • De tuinaanleg zelf: grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen en struiken plaatsen, schutting of muur bouwen en ook het aanleggen van paden en terrassen.
 • Tuinonderhoud: bijvoorbeeld het snoeien van struiken en bomen, gras maaien, bestrijden van onkruid en onderhoud van de bestrating en/of terras.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom Klusbedrijf Pieter de Groot voor tuinaanleg en bestrating?

Voor bestrating en tuinaanleg in Apeldoorn kunt u bij Klusbedrijf Pieter de Groot rekenen op:

 • Altijd scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Altijd vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Neem direct contact op

Neem vandaag nog contact met ons op om uw klus te bespreken en een gratis offerte te ontvangen. Of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen als het gaat om bestrating en tuinaanleg in Apeldoorn? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?