Bestrating Amersfoort

Bestrating en tuinaanleg in Amersfoort

Wilt u in Amersfoort een nieuwe tuin aanleggen? Schakel dan Klusbedrijf Pieter de Groot in. Dan weet u zeker dat het met uw tuin en de bestrating in Amersfoort wel goed komt. U kunt ons inschakelen voor een grondige tuinrenovatie, nieuwe bestrating bij uw woning in Amersfoort aanleggen of vervangen. Dat kan ook een mooi terras of praktische oprit naar de garage zijn. Kortom: voor alle tuin- en bestratingsklussen kunt u terecht bij Klusbedrijf Pieter de Groot. Wij werken graag uw ideeën over tuinaanleg of bestrating tot in de perfectie uit. Wilt u meer weten over bestrating aanleggen of met tuinaanleg in Amersfoort? U leest het hieronder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

ADVIES NODIG?

Aarzel niet en laat ons u helpen met uw klusprojecten. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken en de perfecte oplossing vinden.

06 508 489 53

overkapping bouwen bij tuinaanleg klusbedrijf pieter de groot

Bestrating aanleggen

Op het gebied van bestrating aanleggen in Amersfoort kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarbij kunt u denken aan:

 • Advies over materialen en ontwerp: wij assisteren u graag over het uitkiezen van stenen, tegels of klinkers voor de bestrating en hoe die gelegd kunnen worden.
 • Voorbereiden van de ondergrond: wij regelen dat bij u het goede zand voor de bestrating in Amersfoort komt te liggen en egaliseren die tot een stabiele en duurzame ondergrond.
 • Bestrating aanleggen: wij hebben alle benodigde kennis, ervaring en materialen voor bestrating aanleggen in huis.
 • Onderhoud van bestrating: heeft u scheve, verzakte of beschadigde tegels/stenen op uw terras of oprit liggen? Het vakkundig vervangen daarvan doen wij graag voor u.

Vrijblijvende offerte

Alles in en om huis

Ervaren klusbedrijf

Twijfels? Bel gerust!

Tuinaanleg in Amersfoort

Bij tuinaanleg in Amersfoort helpen wij u graag met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Zo kunt u denken aan:

 • Het tuinontwerp: advies over de tuinindeling, beplanting, verlichting en andere tuinaspecten.
 • De tuinaanleg: grond voorbereiden, gazon aanleggen, planten, bloemen en struiken plaatsen, een schutting of muur neerzetten, de aanleg van paden en terrassen.
 • Het tuinonderhoud: struiken en bomen snoeien, gras maaien, onkruid bestrijden en onderhoud van de bestrating.

klusbedrijf alphen aan den rijn

Waarom Klusbedrijf Pieter de Groot voor tuinaanleg en bestrating?

Bij Klusbedrijf Pieter de Groot kunt u voor bestrating en tuinaanleg in Amersfoort rekenen op:

 • Scherpe tarieven!
 • U bespaart tijd en geld
 • Vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte
 • Ervaren klusbedrijf
 • Half jaar garantie op de werkzaamheden

Neem direct contact op

Neem het liefst vandaag nog contact met ons op om uw klus te bespreken en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen met bestrating en tuinaanleg in Amersfoort? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 50 84 89 53. U kunt ook mailen naar info@klusbedrijfpieterdegroot.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?